Rize De Sel - Jul 16, 2021 · rize’de sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı rize’nin güneysu ilçesi ile muradiye beldesinde yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerden 5’i bugün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Rize De Sel - Jul 16, 2021 · rize'de sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı rize'nin güneysu ilçesi ile muradiye beldesinde yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerden 5'i bugün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.. Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. More images for rize de sel » Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında etkilenen 272 trafonun enerjisinin verildiğini duyurdu. Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu.

Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. 1 day ago · rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Jul 15, 2021 · rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'.

Rize De Sel Felaketi Haberi
Rize De Sel Felaketi Haberi from www.haber46.com.tr
Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'. Jul 14, 2020 · son dakika: Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın! Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. 1 day ago · rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu.

Jul 16, 2021 · rize'de sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı rize'nin güneysu ilçesi ile muradiye beldesinde yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerden 5'i bugün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı. 1 day ago · rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Jul 15, 2021 · rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. More images for rize de sel » Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Jul 14, 2020 · son dakika: Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, rize'de 14 temmuz'da meydana gelen sel felaketinde merkez, çayeli ve güneysu'da toplam 288 trafo enerjisiz kalmış olup, 23 bin 40 abone.

Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu bildirilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Jul 16, 2021 · rize'de sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı rize'nin güneysu ilçesi ile muradiye beldesinde yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerden 5'i bugün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

7glewqfvrqtkim
7glewqfvrqtkim from www.rizedeyiz.com
Jul 15, 2021 · rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. 1 day ago · ri̇ze. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Jul 14, 2020 · son dakika:

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Doğu karadeniz bölgesi'nde her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ile heyelanlarda taşkın riskini azaltmak için dere kenarlarına yüksek dayanımlı cam korkuluklar monte ediliyor. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. 1 day ago · ri̇ze. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. More images for rize de sel » Jul 15, 2021 · rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. Jul 14, 2020 · son dakika: Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. 1 day ago · rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında etkilenen 272 trafonun enerjisinin verildiğini duyurdu. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Öte yandan yaralı olarak kurtulan 82 yaşındaki kadın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. 1 day ago · rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi.

Hkcgo2zuxmkdpm
Hkcgo2zuxmkdpm from www.samsunhaberhatti.com
Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında etkilenen 272 trafonun enerjisinin verildiğini duyurdu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Jul 14, 2020 · son dakika:

Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Jul 14, 2020 · son dakika: More images for rize de sel » Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu bildirilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Jul 16, 2021 · rize'de sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı rize'nin güneysu ilçesi ile muradiye beldesinde yaşanan sel ve heyelanlarda hayatını kaybedenlerden 5'i bugün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. 1 day ago · ri̇ze. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, rize'de 14 temmuz'da meydana gelen sel felaketinde merkez, çayeli ve güneysu'da toplam 288 trafo enerjisiz kalmış olup, 23 bin 40 abone.

Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san rize. Jul 14, 2020 · son dakika:

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code